Tuotteet / Rialto nahkapunosselkä

Rialto nahkapunosselkä

Ornäs Heritage Collection
Design Carl-Gustaf Hiort af Ornäs
1957

From: 3 940,00  3 940,00 

Mitat

L 65 cm
K 73 cm
S 71 cm

Istuinkorkeus: 39 cm
Istuinsyvyys: 47 cm

Runko

Runko: Koivu, tammi tai pähkinä
Selkä: Luonnonvärinen pellava tai nahkapunos (sävyt musta, konjakki tai nude)
Käsinojat: Nahkavyöllä (musta, konjakki tai nude) tai ilman
Selkätyyny: Nahkavyöllä (musta, konjakki tai nude) tai ilman

Kangas- ja nahkasuositus

Kangassuositus: Tonus, Vidar, Orsetto
Nahkasuositus: Savanne

Veistoksellinen Rialto on puusepänosaamisen todellinen taidonnäyte. Alun perin vuoden 1957 Milanon triennaaliin suunnitellussa nojatuolissa linjakas muotokieli yhdistyy viimeisteltyihin yksityiskohtiin.

Hiort af Ornäs lähestyi muotoilua kuin kuvanveistäjä. Hänen suunnittelemansa huonekalut näyttävät kauniilta, katsoipa niitä mistä kulmasta tahansa. Usein kiinnostavimmat yksityiskohdat löytyvät yllättävistä paikoista, eikä mitään ei tarvitse piilottaa seinää vasten. Rialto-nojatuoli onkin kuin veistos, jonka voi asetella tilaan vapaasti.
Skandinaavisen selkeä muotokieli ja hienostuneet detaljit käyvät kiinnostavaa vuoropuhelua keskenään. Selkänojan nahkapunos ja yhdestä kappaleesta veistetyt, kaartuvat takajalat tekevät Rialton muotoilusta ainutlaatuisen.

Syksyllä 2020 uudelleen julkaistu Rialto on moderni klassikko, jonka ilme elää valitun puulajin, verhoilun ja selkänojan sekä käsinojien viimeistelyn mukaan. Rialto-tuolia saa  eri puulajeissa: pähkinäpuu-, tammi-, tai koivurungolla.

 

Rialto 3D kuvat 

Ornäsin korkealaatuiset huonekalut kestävät aikaa. Suomalaisissa designklassikoissa ajaton muotoilu yhdistyy tinkimättömään laatuun ja ainutlaatuiseen käsityötaitoon. Valmistamme yksinoikeudella Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja, joista monet ovat saaneet muotonsa vuosikymmeniä sitten. Suomalainen muotoilutraditio jatkuu myös tänä päivänä suunnitelluissa Ornäs-huonekaluissa.

Ornäs-kalusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä Suomessa omalla verstaallamme Hollolassa. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.