TOIMITUSEHDOT

Toimitus on maksuton Suomessa. Käsittelemme toimitukset tilausjärjestyksessä. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme info@fasetti.fi tai p. 010-4231000. Kaikki Ornäs huonekalut valmistetaan tilauksesta Fasetti Oy:ssä. Toimitusaika on noin 4-8 viikkoa tilauksesta, tilausajankohdasta, lomakaudesta ja tilausmäärästä riippuen.

 

MAKSUTAVAT

Myyjä on Fasetti Oy. Voit maksaa verkkokaupassamme verkkopankin kautta, luottokortilla, Mobile Pay:llä tai laskulla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

 

PALAUTUKSET

Jokainen tuote valmistetaan asiakkaalle mittatilauksena, eikä asiakkaalla siten ole kuluttajansuojalain mukaista etämyynnin peruuttamisoikeutta.

 

REKLAMAATIOT

Mikäli toimitettu tavara on joltakin osin virheellinen, lähetys on puutteellinen, tai toimituksessa on kuljetus- / muu vaurio, ostajan tulee ilmoittaa virheestä myyjälle välittömästi virheen huomattua. Pyydämme ottamaan yhteyttä Fasetti Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info@fasetti.fi

Reklamaatio-ohje:

Kirjoita tarkka kuvaus siitä, mikä vastaanottamassasi lähetyksessä on vialla.

Ota kuva tuotevauriosta ja liitä se viestiin.

Liitä viestiin yhteystietosi.

Lähetä viesti sähköpostitse osoitteeseen info@fasetti.fi

.

Ilman yllä mainittuja tietoja emme voi käsitellä reklamaatiota.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla jää kysyttävää: info@fasetti.fi