Tuotteet / Åre 2-istuttava

Åre 2-istuttava

Ornäs Heritage Collection
Design Carl-Gustaf Hiort af Ornäs
1958

From: 2 470,00  2 470,00 

Mitat

L 128 cm
K 74 cm
S 77 cm

Runko

Koivu, tammi tai pähkinä

Kangas- ja nahkasuositus

Kangassuositus: Orsetto, Hallingdal

Nahkasuositus: Savanne

Åre-sohvassa hienostunut estetiikka ja funktionaalisuus kulkevat käsikädessä. Kahdesta osasta rakentuva runko on helppo purkaa ja koota uudelleen. Valittavana on napitetun kiinteän verhoilun lisäksi käytännölliset, pestävät irtopäälliset.

Hiort af Ornäs lähestyi muotoilua kuin kuvanveistäjä. Hänen suunnittelemansa tuotteet näyttävät kauniilta, katsoipa niitä mistä kulmasta tahansa. Åre-sohvan kauniisti viimeistelty veistoksellinen selkäpuoli suorastaan kutsuu sijoittamaan sen keskelle huonetta.

Åre-sohvaa saa myös kolmenistuttavana, pähkinä-, koivu-, tai tammirungolla sekä useilla verhoiluvaihtoehdoilla.

3D kuvat

Ornäsin korkealaatuiset huonekalut kestävät aikaa. Suomalaisissa designklassikoissa ajaton muotoilu yhdistyy tinkimättömään laatuun ja ainutlaatuiseen käsityötaitoon. Valmistamme yksinoikeudella Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja, joista monet ovat saaneet muotonsa vuosikymmeniä sitten. Suomalainen muotoilutraditio jatkuu myös tänä päivänä suunnitelluissa Ornäs-huonekaluissa.

Ornäs-kalusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä Suomessa omalla verstaallamme Hollolassa. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.