Tuotteet / Näyttely

Näyttely

Ornäs Heritage Collection
Design Carl-Gustaf Hiort af Ornäs
1955

From: 2 950,00  2 950,00 

Mitat

L 82 cm
K 130 cm
S 30 cm

Kaapin sisäsyvyys 25 cm

Runko

Puulajit: Koivu, tammi, mahonki tai pähkinä

Vaihtoehdot: Sisätakaseinä puuviilua, kirkasta tai mustaa lasia, peililasia tai luonnonväristä pellavakangasta.

Graafisen linjakas muotokieli ja äärimmäisen hienostunut viimeistely yhdistyvät Näyttely-vitriinissä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Valo virtaa vapaasti lasiovien ja -seinien läpi, mikä tekee massiivipuurunkoisesta kaapista kevyen ja ilmavan.

Syksyllä 2020 uudelleen julkaistu Näyttely-vitriini mukautuu erilaisiin sisustuksiin valitun puulajin, pintakäsittelyn ja kaapin takaseinän materiaalin mukaan. Mahonki, pähkinäpuu, tammi ja skandinaavisen vaalea koivu voidaan yhdistää yhtä lailla raakapellavaan, kirkkaaseen lasiin, mustaan lasiin tai peililasiin.

Vitriinikaappi on monipuolinen säilytysratkaisu. Käsin hiotuilla lasihyllyillä rakkaimmista esineistä kootut asetelmat pääsevät kauniisti esille ja lasiovien takana myös kirjat sekä astiat säilyvät kätevästi pölyltä suojassa. Pieni vitriini sopii moneen käyttötarkoitukseen ja se asettuu luontevasti kodin eri huoneisiin. Kaapin takaosa on viimeistelty kauniisti, joten sitä voi käyttää myös tilanjakajana.

Hiort af Ornäs suunnitteli Näyttely-vitriinin vuonna 1955 alun perin osaksi Suomen suurlähetystöjen tyyppisisustusta. Jokainen kaappi valmistetaan lasiosien hiottuja yksityiskohtia myöten edelleen käsityönä Suomessa samoilla menetelmillä kuin suunnittelijan omana aikana.

3D-kuvat

Ornäsin korkealaatuiset huonekalut kestävät aikaa. Suomalaisissa designklassikoissa ajaton muotoilu yhdistyy tinkimättömään laatuun ja ainutlaatuiseen käsityötaitoon. Valmistamme yksinoikeudella Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja, joista monet ovat saaneet muotonsa vuosikymmeniä sitten. Suomalainen muotoilutraditio jatkuu myös tänä päivänä suunnitelluissa Ornäs-huonekaluissa.

Ornäs-kalusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä Suomessa omalla verstaallamme Hollolassa. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.