Tuotteet / Studio

Studio

Ornäs Heritage Collection
Design Carl-Gustaf Hiort af Ornäs
1960-luku

From: 1 170,00  1 170,00 

Mitat

L 145
K 49
S 55

Runko

Koivu, tammi tai pähkinä

Studio-sohvapöydän minimalistisen linjakkaassa muotoilussa materiaali nousee pääosaan. Puuseppiemme kauniisti viimeistelemä, massiivipuurunkoinen pöytä löytää luontevasti paikkansa monen tyylisistä sisustuksista kodeista julkitiloihin.

Yksinkertaisen kaunis, kestävä ja vakaa pöytä on monikäyttöinen. Sohvapöydän lisäksi se sopii sivupöydäksi, tv-tasoksi tai vaikkapa kukkapöydäksi ikkunan eteen. Massiivipuurunkoinen pöytä kestää aikaa ja patinoituu kauniisti.

Hiort af Ornäsin 1960-luvulla suunnitteleman Studio-pöydän ilme muuttuu valitun puulajin ja pintakäsittelyn mukaan. Pähkinän lisäksi pöytää saa skandinaavisen vaalealla koivu-, ja tammirungolla.

3D kuvat

Ornäsin korkealaatuiset huonekalut kestävät aikaa. Suomalaisissa designklassikoissa ajaton muotoilu yhdistyy tinkimättömään laatuun ja ainutlaatuiseen käsityötaitoon. Valmistamme yksinoikeudella Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja, joista monet ovat saaneet muotonsa vuosikymmeniä sitten. Suomalainen muotoilutraditio jatkuu myös tänä päivänä suunnitelluissa Ornäs-huonekaluissa.

Ornäs-kalusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä Suomessa omalla verstaallamme Hollolassa. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.