Tuotteet / Kolmiojalka

Kolmiojalka

Ornäs Heritage Collection
Design Carl-Gustaf Hiort af Ornäs
1950

From: 1 900,00  1 900,00 

Mitat

L 180 cm (saatavilla tilauksesta myös 150 tai 200 cm pitkänä)
K 40 tai 46 cm

S 50 cm

Runko

Koivu, tammi tai pähkinä

Kolmiojalka-penkki kuuluu Hiort af Ornäsin 1950-luvulla suunnittelemaan Kolmiojalka-sarjaan, jonka tunnuselementti on kolmion mallinen jalkarakenne.

Hiort af Ornäs uskoi käsityötaitoon, laatuun ja yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Kolmiojalka-penkin yksityiskohdat tekevät siitä kiinnostavan klassikon. Kolmion muotoisten jalkojen varassa lepäävä verhoiltu istuinosa tekee penkistä myös mukavan. Siten se sopii eteispenkin ja sängynpäätypenkin lisäksi hyvin myös ruokapöydän ääreen.

Laadukas ja vakaa penkki toimii loistavana lisäistuimena siellä, missä sitä tarvitaan. Penkkiä saa neljässä eri puulajeissa:  pähkinäpuu-, tammi-, tai koivurungolla.

 

 

Ornäsin korkealaatuiset huonekalut kestävät aikaa. Suomalaisissa designklassikoissa ajaton muotoilu yhdistyy tinkimättömään laatuun ja ainutlaatuiseen käsityötaitoon. Valmistamme yksinoikeudella Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja, joista monet ovat saaneet muotonsa vuosikymmeniä sitten. Suomalainen muotoilutraditio jatkuu myös tänä päivänä suunnitelluissa Ornäs-huonekaluissa.

Ornäs-kalusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä Suomessa omalla verstaallamme Hollolassa. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.